wifi​  GRATIS WIFI

edit  GÆSTEBOG​

SOLSTRÅLEHISTORIER

Vi har gennem vore år i Vinderhjørnet haft den glæde, at kunne ekspedere mange glade vindere.

Her er et udpluk af vore oplevelser gennem årene.

  • En lørdag aften, lige efter kl. 18:00, går Birgit og Ole og rydder op efter en travl lørdag. Udenfor er det regnvejr, og pludselig banker det på døren. Det er en dame med sin lottokupon, “kan I ikke lige tjekke denne kupon, jeg tror jeg har vundet” siger hun. Vi lukker hende ind, tænder for tekst tv, og kigger på kuponen. Jo den er god nok, 7 rigtige til 1,3 million – tillykke. Hun ringer til sin mand og fortæller det, og kort efter kommer han løbende, – på strømpefødder gennem regnen, -“jeg slår dig ihjel hvis det er løgn” var det første han sagde, men det endte da heldigvis med stor glæde og champagne til os.
  • Kort efter at skrabespillene var introduceret, købte en ung mand et Quicklod, og tog det med hjem. Efter kort tid vendte han tilbage til os. Der er 3 x 500.000 på loddet, har jeg så vundet? Ja – den er god nok, der er gevinst på KR. 500.000,- du skal bare gå i banken og hente dem. Men da det var en fredag kl. 17, kunne vores unge ven først komme i banken mandag morgen, så vi rådede den heldige vinder til at sove med sit gevinstlod under hovedpuden.
  • En flink ældre dame – hun har været kunde siden vores købmandstid – køber hver uge sin lottokupon. Det var kun blevet til små gevinster, men en uge var der gevinst på 800,- kr. Hun blev så lykkelig, at hun dagen efter kom med blomster og chokolade til os. Det er dejligt at se, at selv en “mindre” gevinst kan glæde folk.​

​SPILLECAFÉ VINDERHJØRNET // DYBBØLSGADE 41 // 1721 KØBENHAVN V