wifi​  GRATIS WIFI

edit  GÆSTEBOG​

VORES HISTORIE

Spillecafé VINDERHJØRNET indehaves af Birgit og Ole Dahl.

Vi har drevet selvstændig virksomhed siden 1977, hvor vi startede med en grøntforretning på Folehaven i Valby. I 1979 overtog vi en købmandsforretning på Rungsted Plads, Nørrebro, som vi drev indtil 1986, hvor vi overtog et minimarked i Dybbølsgade ( i lokalerne hvor vi stadig holder til).

Her drev vi minimarked med tilhørende tipsforhandling, og vi var indskudsbod for Skovbo Trav, Charlottenlund Travbane og Galopbanen. Det var dengang alle kuponer skulle stemples, skilles og sorteres.

Vi var blandt de første i landet som startede Data-Tips, det var før tipstjenesten gik online. Vi udfyldte kundernes kuponer på computer, og blev hurtigt en af landets førende forhandlere, med Data-tips kunder fra hele Sjælland. Ja der var på dette tidspunkt også kunder fra Færøerne og Grønland, som spillede via fax og mail. Med tiden blev det sværere at drive købmandsdelen i forretningen, og da Dantoto gik online i 1991, valgte vi at ombygge vor forretning.

Vi solgte ud af hele varelageret og gik i gang med ombygning af lokalerne. Der blev lavet toiletter hvor der tidligere var frostrum, og hvor der før var mælkekøler, skulle nu være køkken.

Så den 16 maj 1991 åbnede vi for første gang som Tips & Travcafeén “DYBBØL”. Det skulle vise sig at blive en succes, og snart var vi en af landets førende forhandlere med tips, trav, lotto, skrabespil etc. I starten havde vi kun speakerlyd fra travbanerne. Det foregik ved at travbanen ringede os op før løbets start, og så hængte de telefonrøret op på en højttaler, og ude hos os kunne vi så forstærke lyden fra telefonen og sende den ud i spillelokalet.

Senere kom flere ændringer til, der kom satellittransmission af alle trav- og galopløb i Danmark, så løbene kunne ses og høres direkte i spillecafeén. Senere er dette blevet udvidet, så vi nu også viser svenske løb. Man kan således se og spille på løb fra frokost til sengetid.

I 1992 startede vi med at have 1 spilleautomat, det blev til 2 og 3, og senere fik vi indrettet et spillehjørne med 6 automater.

Den seneste ombygning var i marts 2001, efter at spilleautomatlovgivningen blev ændret. Vi delte ny butikken op i to, – en med tips, lotto, trav og andre sportsspillebegivenheder, og i den anden halvdel blev opsat 30 spilleautomater, med kontant gevinstudbetaling, således at vi den 15 marts 2001 kunne tage navneforandring til VINDERHJØRNET.

Vi er nu to butikker i en, en spillehal med 30 spændende automater, med kontant gevinstudbetaling, og spillecafé med tips, oddset, lotto, trav, galop, Trackside, skrabespil og mange andre spændende spil. I lokalet har vi opsat 17 tv-skærme, deriblandt 2 stk. 46″ fladskærme, så der altid kan ses odds, resultater og sport.

Vi glæder os til at møde dig – ikke kun på nettet – men også som gæst i Spillecafé VINDERHJØRNET.

Mange hilsner og på gensyn – Birgit og Ole.​

​SPILLECAFÉ VINDERHJØRNET // DYBBØLSGADE 41 // 1721 KØBENHAVN V